"In de stilte van je eigen innerlijk wordt je duidelijk wat waar is" - Confucius -

Over mijzelf

Het beoefenen van yoga is voor mij telkens opnieuw een reis door mijn lichaam en geest. De ervaring om volledig op te gaan in beweging, ademhaling en energie vind ik heerlijk. Yoga helpt me om te zien en voelen wie ik werkelijk ben en mijn innerlijke bewustzijn te vergroten. In eerste instantie was yoga voor mij een harde confrontatie met de stijfheid van mijn lichaam en frustratie omdat het niet lukte zoals ik dat wilde.

Ik ben me bewust geworden van de constante stroom van gedachten in mijn geest die al mijn  aandacht opeist en hoe sterk de neiging is om te oordelen over mezelf en anderen. Vanaf het moment dat ik ben gaan ervaren hoe helend de yoga- oefeningen zijn helpt het mij om patronen te doorbreken, gedachten te transformeren en blokkades op te ruimen. Om mijn hart te openen in liefde en verdriet en de stilte te ervaren. Door te accepteren wie ik ben, met al mijn emoties en gedachten, heb ik meer zelfvertrouwen en ben ik beter in staat om de keuzes te  maken die bij mij passen. Ik merk dat er nu ruimte is voor andere kwaliteiten zoals openheid en mildheid; naar mezelf en de wereld om mij heen.

 Door mijn eigen ervaringen ben ik zo enthousiast over Dru yoga geworden dat ik de opleiding voor yogadocent ben gaan volgen. Ik ben dankbaar voor de verrijking van mijn leven door Dru yoga en het lijkt met geweldig om mijn kennis weer over te mogen dragen op jou en je te ondersteunen om met meer aandacht, kracht en plezier in het leven te staan. 

Namaste, Cuna de Vries