Yogalessen

We starten de les met een activatie om de spieren op te warmen. Verder is de les opgebouwd uit een EBR (energy block release) of een vloeiende bewegingsreeks (sequentie) en verschillende yogahoudingen. We sluiten de les af met een diepe ontspanning.

Wat heb je nodig
Yogamatjes en kussentjes zijn aanwezig. Neem zelf een flesje water mee. Om je goed te kunnen bewegen is het fijn om soepele, makkelijk zittende kleding te dragen. Tijdens de ontspanning koel je snel af, daarom is het lekker om een warm vest of een dekentje mee te nemen. 

Iedereen kan mee doen met Dru yoga. Het kan zijn dat je lichamelijke klachten hebt, bijvoorbeeld in je rug of nek waardoor het beter is om niet alles helemaal mee te doen. Laat dit van te voren weten dan kan ik daar rekening mee houden en suggesties doen voor een aanpassing in de houding. 

Proefles
Heb je zin om zelf een yogales te ervaren en te kijken of het iets voor je is? Stuur dan een e-mail naar info@zininyoga.com dan laat ik je weten in welke lesuur er ruimte is.

Inschrijven
Je kunt jezelf via het inschrijfformulier voor de yogales aanmelden. Als er ruimte is in de les van jou keuze kun je meteen instromen.

Lesrooster

Lees meer