Meditatiekussen

Meditatiekussen
Het kussen is rond, voorzien van een handige lus om aan vast te pakken en gevuld met boekweitkaf. Dit zijn de schilletjes die na het verwerken van boekweit overblijven. Het kaf geeft een stevige vulling die zich wel makkelijk laat vormen als je erop gaat zitten. De vulling zit in een aparte katoenen binnenhoes waardoor je zelf kan variëren met de hoogte van het kussen door er vulling bij te doen of uit te halen.  De hoogte van het meditatiekussen is 15 cm wat een fijne hoogte is om je meditatiehouding in kleermakerszit te ondersteunen

Prijs: € 30,- (exclusief verzendkosten)

Bestellen: 

 

 

 

Stuur een e-mail aan info@zininyoga.com met het aantal en de kleur van het meditiekussen (tjes) dat je wilt bestellen. Je krijgt dan een e-mail terug met de rest van de gegevens.

 

 

Boek

Dru Stilte in beweging

Dit is een heel fijn boek over Dru yoga. Het geeft praktische tips, staat vol met foto’s en maakt het daarmee makkelijk om thuis yoga houdingen en bewegingsreeksen uit te voeren. Daarnaast geeft het informatie over een gezonde levensstijl en methodes om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te komen. Ik kan je dit boek van harte aanbevelen als je ook thuis met Dru yoga aan de slag wilt gaan!

  

                     

Prijs: € 21,50 (exclusief verzendkosten)

Bestellen:

 

Stuur een e-mail aan info@zininyoga.com met het aantal dat je wilt bestellen. Je krijgt dan een e-mail terug met de rest van de gegevens.