Yoga vakantie: 1 t/m 7 september 2013


Les Gerolles en haar rustige omgeving met weids uitzicht leent zich uitstekend voor een yoga. Graag nodigen we je dan ook uit voor een heerlijke Dru yoga vakantie week in de Auvergne!

Dagelijks is er 2,5 uur yogales in de ochtend, bij mooi weer buiten in de tuin. Dru yoga bestaat uit zachte strekoefeningen, draaiingen en buigingen die spanning uit gewrichten en spieren laten wegstromen. Door de vloeiende bewegingen kan de vrijgekomen energie door je lichaam stromen. We doen klassieke asana’s, pranayama’s en korte meditaties. Je voelt je lichter, actiever en je wordt je (meer) bewust van je eigen kracht. Materialen voor de yoga zijn aanwezig. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, dat komt vanzelf!

Naast de yoga is er genoeg tijd om uit te rusten op jouw eigen wijze. Met een boek in de hangmat, lekker luieren in de tuin. Bezoeken van prachtige dorpjes of een mooie tocht maken. Je slaapt in een ruime tweepersoonskamer, er zijn meerdere badkamers en een woonkamer met houtkachel en piano. De tuin heeft een ruim terras om samen te eten en verschillende zitjes. De zomer is hier aangenaam warm en je kunt genieten van de prachtige zonsopgang en schitterende sterrenhemel.

Je wordt de hele week verwend met heerlijke vegetarische maaltijden. Van knapperig brood bij het ontbijt, een zomerse salade bij de lunch en afwisselende avond maaltijden. Koffie, thee, water zijn de hele dag door beschikbaar. Wijn kan je kopen per fles.

De groep bestaat uit maximaal 10 cursisten, naast de trainer, de kok en de gastvrouw. De kosten voor de yogavakantie van zondag (aankomst) tot zaterdag (vertrek): € 495 all-in.

De heen en terugreis zijn daar niet bij inbegrepen. Carpoolen is eventueel een mogelijkheid.

Aanmelden: stuur een mail naar info@zininyoga.com

Informatie over de yoga vind je op deze website en meer over de locatie lees je op de website van Hedwig. Als je nog vragen hebt beantwoorden wij die graag. Wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

Gastvrouw: Hedwig van Herwaarden
Telefoon: +33 470436974
www.lesgerolles.com

Yogadocent: Cuna de Vries
Telefoon: 06 52316426
www.zininyoga.com