Yogalessen


Dru yogales

We starten de les met een activatie om de spieren op te warmen. Verder is de les opgebouwd uit een EBR (energy block release) of een vloeiende bewegingsreeks (sequentie) en verschillende yogahoudingen. We sluiten de les af met een diepe ontspanning. 

Wat heb je nodig
Yoga matjes en kussentjes zijn aanwezig. Neem zelf een flesje water mee. Om je goed te kunnen bewegen is het fijn om soepele, makkelijk zittende kleding te dragen. Tijdens de ontspanning koel je snel af, daarom is het lekker om een warm vest of een dekentje mee te nemen. 

Iedereen kan meedoen met Dru yoga. Het kan zijn dat je lichamelijke klachten hebt, bijvoorbeeld in je rug of nek waardoor het beter is om niet alles helemaal mee te doen. Laat dit van te voren weten dan kan ik daar rekening mee houden en suggesties doen voor een aanpassing in de houding.

Inschrijven
Je kunt jezelf via het inschrijfformulier voor de yogales aanmelden. Als er ruimte is in de les van jou keuze kun je meteen instromen.

Lesrooster

Woensdagavond

1e les:18:00 – 19:15 uur
2e les:20:00 – 21:15 uur
Lesdata:Tijdelijk geen les door RIVM maatregelen
Je kunt altijd instromen tijdens de lopende serie lessen
Kosten:  € 10,50 per les  
Je schrijft jezelf in voor een serie lessen (klik hier om in te schrijven). Dit is meestal een reeks van 7 à 8 lessen. Ik informeer je graag over de actuele data.
Waar:  Mijn lesruimte is aan de Oude Kraan 72 (in het pand van OK72). Dit is aan de westkant van het centrum dichtbij het trein- en busstation van Arnhem
Adres: Zin in Yoga 
Oude Kraan 72 
6811 LL  ARNHEM
Betaalinfo:Voor de start van de nieuwe reeks overmaken op rekeningnummer NL66RABO01724.90.863 t.n.v. Zin in yoga

Yin Yoga

Elke eerste zondagochtend van de maand geef ik een yin-yogales. Deze les is in eerste instantie voor de yogi’s die ook mijn Dru-yoga lessen volgen. Als er nog een matje vrij is ben je van harte welkom om mee te doen.